Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van onze tennisvereniging.

Om lid te worden van tennisvereniging Aloë zijn we een aantal gegevens van je nodig. Je kunt hiervoor het aanvraag-formulier-voor-het-lidmaatschap invullen en opsturen of contact opnemen met de vereniging via info@tennisvereniging-aloe.nl

Voorwaarden lidmaatschap:

• Het lidmaatschap gaat in op het moment dat u zich aanmeldt. N.B. Voor junior leden geldt het senioren bedrag in het kalenderjaar waarin ze 18 worden.
  • Opzeggingen dienen schriftelijk, voor 1 januari van elk kalenderjaar te geschieden bij de penningmeester.
  • Een juniorlid (jonger dan 18 jaar) moet bevestigd worden door ouder/verzorger. Neem hiervoor contact op met de penningmeester.

Sleutels voor het toegangshek en de kleedkamers kunnen tegen betaling (€7,50) worden afgehaald bij:
Dina Hartman
Oudelaan 20